17.3 C
Pals
Dilluns, 20 setembre 2021
- Publicitat -

ERC guanya a la Bisbal d’Empordà les eleccions municipals 2019

Consulta aquí els resultats de les eleccions municipals 2019 a la Bisbal d'Empordà

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS 2019

RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS 2015

La ciutat de la Bisbal és la capital del Baix Empordà. El seu emplaçament en el centre geogràfic de la comarca li permet gaudir tant de la bellesa de la plana empordanesa, presidida pel nucli de Castell d’Empordà, com dels paratges boscosos del massís de les Gavarres, al peu del qual es troba el poble de Sant Pol amb la seva església romànica.

La població actual de la Bisbal d’Empordà és de 10. 859 habitants i el terme municipal de 20’6 km2 que també compren el nucli de Sant Pol i l’antic poble de Castell d’Empordà.

La ciutat conserva nombrosos edificis i elements arquitectònics d’interès. El més emblemàtic és el castell palau, veritable joia del romànic civil català. També les esglésies d’estil barroc del segle XVIII Santa Maria, la Pietat i la monumental reixa i porta de ferro forjat de la dels Dolors.

Situació Política
Les darreres eleccions municipals les va guanyar Esquerra Republicana de Catalunya amb 164 vots de diferència respecte al PSC

A les eleccions d’avui els votants han escollit entre en Comú Podem, el Partit Socialista, Tots per la bisbal, esquerra republicana, la cup i junts per Catalunya.

Activitat econòmica
La ceràmica és una part molt important de la vida de la ciutat i una de les activitats que li dóna vida. La importància històrica d’aquesta activitat es percep fàcilment gràcies a un paisatge urbà caracteritzat per les esveltes siluetes de les xemeneies i per les nombroses botigues atapeïdes d’articles de terrissa i de ceràmica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -