19.2 C
Pals
Dijous, 19 maig 2022
- Publicitat -

La Colla Garnatxa guanya el primer premi del Carroussel de Palafrugell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pluja ha respectat els actes de tancament de les festes de Primavera. Durant tota la tarda de diumenge, les comparses i les carrosses han pogut desfilar pels carrers de Palafrugell sense que la meteorologia ho impedís. Finalment, segons el jurat, la millor carrossa ha estat la de la colla Garnatxa, i el seu Malefici gòtic. També han guanyat tres accèssits: la millor comparsa, el millor vestuari i els millors efectes especials. Eduard Gaviña és membre de la Garnatxa.

En segona posició ha quedat la Colla Imaginació i en tercera, els EKSI. L’alcalde de Palafrugell Josep Piferrer valorava les que eren les seves primeres Festes de Primavera com a Alcalde.

El govern d’Esquerra Republicana i el PDeCAT assegura que vol introduir alguns canvis per aconseguir unes festes tan lluides com ho havien estat fa anys, en paraules del mateix alcalde.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -