24.2 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

La comunitat musulmana de Torroella de Montgrí col·labora per fer front al coronavirus durant el ramadà

Conjuntament amb l'Àrea de Serveis Socials, la comunitat musulmana s'ha postulat per ajudar persones o famílies vulnerables del conjunt del municipi, musulmanes o no, amb necessitats alimentàries

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La comunitat musulmana de Torroella de Montgrí col·laborarà durant el període de ramadà amb l’Àrea de Serveis Socials per ajudar persones o famílies vulnerables del conjunt del municipi, musulmanes o no, amb necessitats alimentàries, sumant-se així, a les diverses iniciatives de voluntariat i ajuda que s’han generat al  municipi durant la crisi del coronavirus. Segons el calendari islàmic, el Ramadà té lloc enguany entre el 24 d’abril i el 24 de maig.

Aquesta ajuda es farà, segons explica el consistori en un comunicat, en el marc de la campanya interna que habitualment fan durant aquest mes per fer costat a les persones amb menys recursos de la seva comunitat religiosa. Cada any, a la nit, gràcies a una col·lecta interna, ofereixen un sopar a la mesquita a mig centenar de persones que tenen dificultats. Enguany, la situació generada pel coronavirus i la manca de feina, fa que el nombre s’hagi incrementat.

Les condicions de confinament i les mesures de prevenció sanitàries, faran que la celebració comunitària no es faci a la mesquita, sinó que es viurà de manera privada, en família. A totes aquelles persones de la seva comunitat que tinguin necessitats alimentàries se’ls farà arribar als seus domicilis uns lots amb productes bàsics. Els responsables de la comunitat musulmana local, han volgut contribuir amb el conjunt del municipi, a través dels Serveis Socials, per col·laborar a atenuar l’impacte de la greu crisi generada pel coronavirus.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 16: 2016

El 2016 va ser un gran any per Ràdio Capital i en aquest capítol el repassem!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -