24.8 C
Pals
Dissabte, 10 juny 2023
- Publicitat -

La Creu Roja de Palafrugell vigilarà les platges de Begur

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La junta de govern local de Begur, ha acordat adjudicar a l’assemblea Local de Creu Roja Palafrugell el servei de prevenció, vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi.

Creu Roja Palafrugell, que fa aquest servei, de manera interrompuda, des de l’any 1998, incorpora per aquest any una ampliació de la temporada i una prolongació de l’horari de servei. El regidor de Sanitat i Emergències, Martí Aldrich, ha valorat molt positivament el fet que Creu Roja continuï gestionant aquest servei, ja que sempre ha demostrat una gran eficiència i professionalitat.

Els equips de socorristes estaran a les platges de Sa Riera, Aiguablava i El Racó, amb el suport d’una ambulància i una cadira amfíbia. L’Ajuntament aporta, a cadascun dels punts, una cadira de vigilància i l’habitacle de socors. L’ampliació de temporada del servei es concreta en 28 dies més que l’any passat: 19 dies laborables i 9 dissabtes, diumenges i festius. Així, la temporada començarà el 16 de juny i finalitzarà el 13 de setembre. Respecte a la prolongació de l’horari de prestació del servei, s’amplia a les tres platges els caps de setmana, dels mesos de juliol i agost, de les 10 del matí a les 7 de la tarda. Això comportarà, globalment, 18 hores de més respecte a l’any passat a cadascun dels tres punts de socorrisme. El cost anual del servei per cadascuna de les dues temporades puja a 71.174,62 euros.

D’altra banda, el govern begurenc ha atorgat les autoritzacions per a l’explotació dels serveis de temporada a les platges del municipi. En concret, ha atorgat 12 serveis, amb uns preus que oscil·len des dels 600 als 34.500 euros. I també ha ampliat els serveis municipals de les platges i cales del litoral. En concret, els de neteja de platges, de recollida d’escombraries i de col·locació de passarel·les, lavabos i dutxes. L’alcalde, Joan Loureiro, ha recordat la importància de tenir en bon estat les platges i cales, ja que el municipi viu principalment del sector turístic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

S’instal·la a Llafranc una escultura en record de l’escriptor Tom Sharpe

L'obra s'instal·la el 6 de juny, en motiu del desè aniversari de la mort de Sharpe
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -