7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

La CUP Sant Joan-Palamós donarà la retribució del ple de gener a alguna entitat o associació local

La formació creu que aquests diners els ha de tenir el poble i els destinarà a ajudar a desenvolupar projectes socials, solidaris, culturals o ambientals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La CUP Sant Joan-Palamós retornarà els diners que es perceben pel ple d’aquest mes a entitats i associacions locals que treballin en projectes socials, solidaris, culturals i mediambientals per tal de reconèixer i donar suport a aquestes iniciatives. Parlem de més de 500 euros de retribució als regidors i a les regidores municipals que, en conjunt, suposen uns 4.500 euros per ple.

De fet, al primer ple d’aquesta legislatura l’organització d’esquerres independentista ja va demanar una reducció del 50% de les retribucions dels regidors i les regidores municipals. Tanmateix, es va denegar amb el vot en contra de tota la resta de formacions.

Ara, després de l’últim ple del mes de gener, el regidor cupaire, Joan Bohigas, ha tornat a criticar les retribucions als polítics locals. En concret, denúncia que “l’ordre del dia només tenia un únic punt de contingut a tractar i que, a més, tenia caràcter d’assabentat.” Un cas similar al que es va produir al ple extraordinari del passat mes d’agost.

De fet, Bohigas és l’únic regidor que no cobra res per la tasca que realitza. En aquest sentit, ha afegit que la Candidatura d’Unitat Popular és “contrària a la professionalització de la política” i que “viu la política com un espai d’activisme sociopolític i de treball pel bé col·lectiu”.

Per això, durant aquesta setmana la formació farà públiques les bases del concurs per obtenir la retribució de la formació. L’objectiu és, diuen, “retornar al poble uns diners que no haurien d’haver arribat mai en mans de cap polític local”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -