16.8 C
Pals
Divendres, 15 octubre 2021
- Publicitat -

La Federació de Comerç de la Bisbal d’Empordà arranca una campanya de consciensciació pel compliment de les mesures sanitàries

La Federació de Comerç de la Bisbal ha començat avui una campanya a través de les xarxes socials per consciensciar els clients i consumidors de la Bisbal i de tot el Baix Empordà de la necessitat del compliment de les mesures sanitàries.

Tot per reduïr el grau de contagis i mantenir a la població segura. Llancen una campanya que preveu remoure consciències, fent servir l’empatia amb els seus clients habituals com a ingredient principal.

A través de diferents missatges, varis botiguers i comerciants de la localitat donaran petits consells, que es publicaran a les xarxes d’Instagram i Facebook de la Federació de Comerç, sobre com optimitzar les compres i desenvolupar hàbits més responsables durant l’estat d’alarma. Segons ells, amb l’experiència dels últims mesos ja han pogut notar actes irresponsables, o si més no millorables.

Declaracions del Marc Vilà, de la drogueria Farreny

 

La filosofia de tot plegat és donar un missatge d’unitat des de la base, es vol implicar a tota la població, per a que cadascú pugui aportar el seu granet de sorra i entre tots puguem millorar la situació.

Qui vulgui anar seguint aquestes petites recomanacions pot fer-ho al Facebook de la Federació de Comerç de la Bisbal, o a la pàgina d’instagram “botiguesdelabisbal”.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios