10.2 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

La Federació de Comerç de la Bisbal d’Empordà arranca una campanya de consciensciació pel compliment de les mesures sanitàries

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La Federació de Comerç de la Bisbal d'Empordà arranca una campanya de consciensciació pel compliment de les mesures sanitàries
Loading
/

La Federació de Comerç de la Bisbal ha començat avui una campanya a través de les xarxes socials per consciensciar els clients i consumidors de la Bisbal i de tot el Baix Empordà de la necessitat del compliment de les mesures sanitàries.

Tot per reduïr el grau de contagis i mantenir a la població segura. Llancen una campanya que preveu remoure consciències, fent servir l’empatia amb els seus clients habituals com a ingredient principal.

A través de diferents missatges, varis botiguers i comerciants de la localitat donaran petits consells, que es publicaran a les xarxes d’Instagram i Facebook de la Federació de Comerç, sobre com optimitzar les compres i desenvolupar hàbits més responsables durant l’estat d’alarma. Segons ells, amb l’experiència dels últims mesos ja han pogut notar actes irresponsables, o si més no millorables.

Declaracions del Marc Vilà, de la drogueria Farreny

 

La filosofia de tot plegat és donar un missatge d’unitat des de la base, es vol implicar a tota la població, per a que cadascú pugui aportar el seu granet de sorra i entre tots puguem millorar la situació.

Qui vulgui anar seguint aquestes petites recomanacions pot fer-ho al Facebook de la Federació de Comerç de la Bisbal, o a la pàgina d’instagram “botiguesdelabisbal”.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios