10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

La Fira del vi Costa Brava serveix 2.800 tastos en tres dies

La Bòbila de Palafrugell va acollir l’esdeveniment els dies 8,9 i 10 de desembre. S’hi van repartir 2.000 tastos de vi, 300 taules de formatges i 500 tastets gastronòmics de la Cuina de l’Empordanet

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Bòbila de Palafrugell va acollir els passats 8, 9 i 10 de desembre l’edició d’enguany de la Fira del Vi Costa Brava, esdeveniment organitzat per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre que va recollir el testimoni de les 40 edicions passades de la Fira de Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava.

Pel que fa a l’oferta enogastronòmica s’hi van poder tastar un centenar de referències de vins i escumosos d’una seixantena de cellers de tots els territoris vitivinícoles catalans, amb especial pes dels vins de la Denominació d’Origen Empordà. També hi havia disponibles les opcions de degustar una taula amb quatre formatges catalans, així com una dotzena de plats (quatre de diferents cada dia) elaborats pel col·lectiu de restauradors Cuina de l’Empordanet. Al llarg dels tres dies d’activitat, es van servir uns 2.000 tastos de vi, 300 taules de formatges i 500 tastets gastronòmics de la Cuina de l’Empordanet.

Èxit de l’Espai Enogastronòmic

La Fira del Vi Costa Brava arribava aquest 2022 amb una gran novetat: la programació de nou tallers i tastos temàtics guiats diferents a l’Espai Enogastronòmic, repartits al llarg dels tres dies. Més de 250 persones van exhaurir totes les places disponibles a les sessions. Van ser dos tallers infantils, a càrrec de Quim Casellas; un tast de vins i formatges, amb Àlex Peiró i Toni Gerez; un de vins artesanals del celler RIM; un maridatge ‘De la Llotja a la Cuina’, amb Tomàs Brull i Laia Caner; un tast dels productes del celler Hugas de Batlle i la marca de fetge gras Collverd; un dels vins de finca del celler Perelada;  un tast de vins del Baix Empordà, guiat per Clara Antúnez; i una sessió sobre arrossos i vins de Pals, amb el restaurant Es Portal i el celler Mas Geli.

L’objectiu principal que la Fira del Vi Costa Brava es proposava era el de donar a conèixer la riquesa vinícola de Catalunya amb la presència de totes les diverses DO catalanes, tant al públic local com als visitants que van passar el pont de desembre a la Costa Brava. També dinamitzar el territori a nivell turístic i econòmic fora de la temporada més habitual.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -