8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

La Fira Trovam Pro Weekend torna un any més a Castelló de la Plana

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La Fira Valenciana Trovam Pro Weekend és un esdeveniment musical anual que se celebra a Castelló de la Plana. Consisteix a donar a conèixer la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector musical.

Aquesta Fira s’ha consolidat com el certamen professional més important del panorama musical del País Valencià amb actuacions en directe, debats, conferències…

Les actuacions en directe transcorren en diferents zones de la ciutat de Castelló, com per exemple a l’Auditori, el Teatre Principal o en places importants de la ciutat, fent de la música el principal dinamitzador de la ciutat durant els quatre dies de l’esdeveniment.

Aquest any, seguint amb les mesures de seguretat i creant el protocol covid-19, hi han aconseguit crear un cartell molt complet i divers com anys anteriors. La Fira trobarà lloc els dies 11,12,13 i 14 de Novembre.

La Fira Trovam comptarà amb agrupacions prou reconegudes al panorama musical com Ciudad Jara, Funkiwis o Lèpoka. A més a més, no sols comptarà amb artistes del País Valencià, sinó que podrem trobar artistes procedents d’altres zones de l’Estat.

L’entrada La Fira Trovam Pro Weekend torna un any més a Castelló de la Plana ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies