14.9 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

La Fundació Hospital Sant Carles de Begur obre una nova convocatòria de beques per a estudis superiors

Les sol·licituds es poden presentar del 10 al 21 d’octubre al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Begur

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur convoca enguany una nova convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2022-2023.

Les sol·licituds i la documentació necessària per optar a aquests ajuts es poden presentar del 10 al 21 d’octubre al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Begur, i les bases de la convocatòria i els requisits indispensables es poden consultar a través del següent enllaç.

La resolució de les beques i la publicació del llistat definitiu es farà el 15 de novembre, i el termini i la justificació de les beques atorgades s’haurà de realitzar abans del dia 23 del mateix mes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Martí Sabrià: “Amb els premis T de Turisme reconeixem la feina de persones que a vegades queden oblidades al sector turístic”

Aquest divendres 19 d’abril se celebrarà l’XI Memorial Jordi Comas on es presentaran les activitats de la Fundació Jordi Comas Matamala i es lliuraran els premis “T” de Turisme. Per parlar-nos d’aquestes activitats i de la commemoració d’aquest memorial ens ha visitat el director de la Fundació Jordi Comas Matamala, Martí Sabrià.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -