12.1 C
Pals
Divendres, 31 març 2023
- Publicitat -

La Generalitat aprovarà el 2019 un pla que pot suspendre noves llicències urbanístiques

El govern català preveu suspendre llicències de construcció mentre es tramita el PDU

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Generalitat de Catalunya té previst aprovar el primer trimestre de 2019 el Pla director urbanístic que permetrà revisar quins espais de la Costa Brava es podran urbanitzar. Ho ha anunciat aquest divendres el secretari d’Hàbitat Urbà del govern, Agustí Serra, en una reunió amb representants dels ajuntaments.

L’objectiu del govern és revisar el sòl de la Costa Brava que es podria urbanitzar però que encara no s’ha fet. En aquests casos, hi haurà dues opcions: proposaran un desenvolupament més sostenible, o desclassificaran els terrenys, cosa que impedirà qualsevol construcció.

Un altre dels anuncis que s’han fet és que, un cop s’aprovi l’avançament del pla, se suspendran les llicències de construcció en els espais més urgents. Serà de forma temporal, mentre duri la tramitació del Pla. Serà el redactat final del document, després d’un procés que ha de dursr un any, el que determinarà si es concedeixen les llicències.

No s’ha aclarit si els casos d’Aiguafreda, Sa Riera o Cap Roig, que són alguns dels més polèmics al Baix Empordà, es podran veure beneficiats per aquesta revisió i suspensió de les llicències.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Llistes electorals i el talent

A menys de dos mesos de les eleccions municipals els articles, notícies i esdeveniments relacionats amb aquestes es multipliquen....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -