6.7 C
Pals
Dissabte, 9 desembre 2023
- Publicitat -

La Generalitat avança en el pla de carreteres del Baix Ter

Es preveu per a aquesta primavera la licitació de la rehabilitació i millora del pont de Verges sobre el Ter

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Generalitat ha explicat aquest dimecres als alcaldes del Baix Ter la situació dels tràmits en el pla per renovar les carreteres del Baix Ter. En una reunió telemàtica s’ha informat que preveu per a aquesta primavera la licitació de la rehabilitació i millora del pont de Verges sobre el Ter (C-252), amb una inversió prevista de més de 4 MEUR.

A més, s’està fent l’estudi informatiu i el d’impacte ambiental del nou pont que connecti els dos marges del Ter.

A més, la Generalitat també té en marxa la redacció dels projectes de condicionament de la GI-633 i la GI-634 entre Colomers i Verges, amb una inversió prevista de 8 milions d’euros, i de la GI-643 entre Gualta i Serra de Daró, amb un pressupost estimat de 8,5 milions.

També s’està redactant l’estudi informatiu específic per al tram situat entre les rotondes de Gualta i de Torroella de Montgrí. També està en redacció el projecte de millora de la GI-643 entre Serra de Daró i Parlavà, i “pròximament”, segons el govern, s’impulsarà la redacció del projecte de condicionament de la GI-642 entre la Pera i Parlavà.

Per acabar, “estan en estudi les millores de seguretat que cal implantar a les travesseres de Colomers, Jafre, Verges, Ullà, Torroella de Montgrí, Rupià, Parlavà i Serra de Daró”, afirma la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un home armat obre foc contra els Mossos a la Bisbal d’Empordà i acaba ferit pels trets de la policia

Al sospitós l'han traslladat a l'hospital i està detingut.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -