20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

‘La gent que estimo’ es converteix en la cançó en català més escoltada de la setmana

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

‘La gent que estimo’ és una de les cançons que més estan triomfant del nou disc d’Oques Grasses “A tope amb la vida”. Prova d’això les més de 190.000 reproduccions que ha tingut al llarg d’aquesta última setmana entre Youtube i Spotify.

La cançó fa 5 setmanes que ocupa la primera posició en els rànquings que cada dilluns confeccionen els companys d’ Atzacat a Instagram.

El darrer rànquing es fixa en els temes que més van sonar entre el 25 de juny i l’1 de juliol, on podem veure el gran èxit del nou disc d’Oques Grasses, i és que en el top 10 trobem fins a 8 cançons del nou disc, mentre que ‘Vida d’oferta’ està a la posició 11 i ‘Lakilove’ no figura en el rànquing en no tractar-se d’una cançó cantada en català.

En el top 10 també trobem ‘Som ocells’ de Nil Moliner i ‘Tobogan’ de Zoo. Fora del top 10 trobem peces de Txarango, Suu, Sopa de Cabra, Doctor Prats, 31 Fam, La Fúmiga o The Tyets amb Els amics de les arts, entre altres.

La llista de les 100 cançons de la setmana també està disponible a Spotify.

L’entrada ‘La gent que estimo’ es converteix en la cançó en català més escoltada de la setmana ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -