16.8 C
Pals
Divendres, 15 octubre 2021
- Publicitat -

La iniciativa “Aquí comença el mar” s’escampa per Palafrugell

“Aquí comença el mar” està vinculada als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de les Nacions Unides; concretament al objectiu número 14, sobre la vida marina.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els alumnes de l’institut Prats de la Carrera de Palafrugell han escampat el missatge “Aquí comença el mar” pel municipi. La iniciativa, sorgida des de la pròpia escola, consisteix en pintar aquesta frase als embornals i així conscienciar la població de no llençar plàstics i deixalles a terra. Aquesta frase també han estat acompanyada d’animals marins, els quals s’han pintat amb unes plantilles que han creat els propis nois i noies de l’escola.

El centre s’ha implicat en aquesta campanya davant la problemàtica que suposa la quantitat de plàstics que van a parar al mar. Els alumnes de 1r d’ESO de l’escola han participat activament des de l’inici del projecte, des de la decisió de l’acció a la pintada dels missatges, passant per la recopilació d’informació i experiències d’altres centres o el disseny de la imatge a pintar.

“Aquí comença el mar” està vinculada als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de les Nacions Unides; concretament al objectiu número 14, sobre la vida marina. Aquest punt promou la conservació i la utilització de forma sostenible dels oceans, mars i dels recursos marins.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

“Hem de manifestar-nos contra la pujada del preu de la llum per fer pressió política”

Parlem amb en Sergi Cot, un dels portaveus de la plataforma Apaguem Endesa, sobre la manifestació de demà a Girona
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -