21.2 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

La Magic Line de Sant Joan de Déu arriba al Baix Empordà

El proper 13 de juny, tots els equips que s’apuntin caminaran amb el seu grup bombolla per on vulguin per ajudar a qui més ho necessita.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest proper 13 de juny, la Magic Line de Sant Joan de Déu arriba al Baix Empordà. Es tracta d’una mobilització i caminada solidària que ja fa 7 anys que es fa a Barcelona i en la que hi participen cada any 13.000 persones, però aquest any creix i arriba a qualsevol racó. Per tant, també al Baix Empordà.

La Magic Line és una mobilització solidària que té com a dia principal una caminada, que serà el dia 13 de juny. Equips d’amics, famílies o empreses s’inscriuen, i es posen un repte solidari econòmic. Aquests seran els diners que hauran de recaptar abans del dia de la caminada i que sumats a tots els equips, s’acabaran invertint a projectes socials per les persones que s’atenen a Sant Joan de déu que viuen una situació vulnerable.  El dia 13 de juny, que és el dia de la caminada, és una celebració per tot el que s’ha aconseguit entre la solidaritat de tots els equips.

La novetat d’aquest any és que el recorregut és lliure, per tant tothom pot caminar per on vulgui. Des de l’organtizació s’anima a fer territori i aprofitar el dia de la caminada no només per fer present la solidaritat sinó també per apreciar i cuidar tots els entorns i els espais que ens envolten. Da’questa manera, aquest any el Baix empordà serà també escenari de la Magic Line que és la mobilització solidaria més important i massiva de sant joan de déu. Justament per evitar aglomeracions i mantenir totes les mesures de seguretat, tothom podrà triar el recorregut i per tant hi haurà tants recorreguts com equips. i a més, els equips han de ser de grups bombolla. D’altra banda, i per assegurar les mesures al màxim i prevenir el contagi, l’App de mòbil de la magic line conté un algoritme que avisarà en cas que hi hagi gent caminant per la mateixa zona el dia 13 de juny.  Des de sant joan de déu animen a inscriure’s a aquesta caminada perquè és ara més que mai que les persones en situacio vulnerable necessiten l’ajuda de tothom.

Més informació i inscripcions aquí: www.magiclinesjd.org

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comença la reforma de la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols que esdevindrà en el futur Museu Thyssen

Les obres duraran sis mesos i mig i es fan coincidir amb les de l'avinguda Juli Garreta, que s'estén fins a la badia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -