7.7 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell xifra en més de 200 persones, les que s’han mobilitzat per participar en accions de voluntariat

Aquesta nova realitat de mobilització ciutadana ha fet que el  Departament de Treball Afers Social i Família de la Generalitat de Catalunya incrementi el suport als ens locals amb mesures extraordinàries en l’àmbit de les accions del voluntariat.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Des del passat mes de març, més de 200 persones s’han mobilitzat a Palafrugell per participar en accions de voluntariat essencials tant a través d’entitats de voluntariat com en les xarxes solidàries, grups de confecció mascaretes, etc. Les accions de voluntariat han permès atendre una mitjana de 800 persones vulnerables cada mes, ja sigui amb el repartiment de menjar o de mascaretes, amb l’ajuda per anar a comprar, amb la realització de trasllats o altres gestions essencials que no haurien estat possibles sense l’ajuda de les persones voluntàries.

Aquesta nova realitat de mobilització ciutadana ha fet que el  Departament de Treball Afers Social i Família de la Generalitat de Catalunya incrementi el suport als ens locals amb mesures extraordinàries en l’àmbit de les accions del voluntariat. Des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ha volgut prioritzar la protecció i seguretat de tots els participants en les accions de voluntariat. En aquest sentit, s’han destinat 6.946 euros a millorar la protecció de totes les persones involucrades en el voluntariat (persones voluntàries i persones destinatàries de l’acció) mitjançant la compra d’equips de protecció individual i de protecció física dels espais (mampares) pels projectes de voluntariat.

D’aquesta manera, Creu Roja i Càritas, les dues entitats que mobilitzen més voluntariat en aquest moment, disposen d’equips de protecció individual tant a disposició de la ciutadania mobilitzada, per als seus equips humans i per altres entitats de voluntariat que en puguin necessitar.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel tapat a primera hora i Tramuntana guanyant força al llarg del dia

Inici del dia amb més núvols i progressiva obertura de clarianes amb la intensificació de la Tramuntana
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -