22.2 C
Pals
Dimecres, 28 setembre 2022
- Publicitat -

La pianista Alba Ventura homentaja Alícia de Larrocha a Santa Cristina d’Aro

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pianista barcelonina Alba Ventura va retre homenatge a la seva mestra Alícia de Larrocha en el concert que va oferir ahir dimecres a l’església de Santa Cristina d’Aro, dins del Festival de Música del municipi, Concerts d’Aro. Ventura va interpretar, davant unes 150 persones que omplien el recinte religiós, entre les quals hi havia la seva filla, Alícia Torra de Larrocha, peces de Mozart i Albéniz, dos músics molt representatius del repertori musical de Larrocha. L’homenatge a Larrocha, a qui Ventura va tenir el privilegi de rebre classes magistrals durant la seva estada a l’Acadèmia Marshall, es va fer en commemorar-se enguany el desè aniversari de la seva mort. La pianista barcelonina, que va debutar com a solista als 13 anys, és actualment professora titular al Conservatori Superior de Música del Liceu.

El programa de Concerts d’Aro es clou aquest dissabte amb un recital de cant i piano amb Mercedes Gancedo i Francisco Poyato, dos dels noms més importants del Lied, amb un repertori català, de cabaret i de cançons argentines. El festival cristinenc es va encetar el mes de juny amb un concert del duet Lyon, format per Marta Torres (flauta) i Maria Gibert (arpa), que va servir per fer la presentació oficial del programa d’enguany. L’11 d’agost, el músic i divulgador Joan Vives va oferir una conferència amb el títol “La música catalana del modernisme al noucentisme (De Granados a Toldrà)”. I el passat 24 d’agost, va actuar la formació catalana Quartet Gerhard, integrada pels violinistes Lluís Castán i Judit Bardalet i els violoncelistes Miquel Jordà i Jesús Miralles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aproven el pla de treball per la redacció de l’avanç del nou POUM de Begur

La intenció és adaptar i actualitzar el POUM als canvis socials, econòmics, mediambientals i legislatius que s'han produït durant els últims 19 anys.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -