8.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

La Piscina Municipal de la Bisbal renovada reobrirà el 12 de juny

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà reobrirà el dissabte 12 de juny amb totes les mesures sanitàries corresponents establertes pel PROCICAT i amb una millora de la infraestructura. Aquesta obertura es fa després d’un any amb les portes tancades a causa del risc de rebrot de la pandèmia de COVID-19. La temporada finalitzarà el diumenge 12 de setembre i l’horari d’obertura de l’equipament serà de 10 a 20 h i, a partir del setembre, d’11 a 19 h.

Les persones usuàries fixes de temporada, amb quota individual o bé familiar, així com les no fixes de temporada, s’hauran d’inscriure abans del 30 de juny a partir d’aquest any 2021. La sol·licitud d’alta s’haurà de formalitzar enviant un formulari de sol·licitud per correu electrònic a [email protected], o presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

Lles persones sòcies antigues, hauran de  donar-se d’alta de nou i, en el cas de voler-se donar de baixa del servei, no serà necessari fer res: aquesta temporada només comptaran com a abonades, les persones que així ho expressin donant el seu consentiment.

Renovació integral

Aprofitant el tancament per la pandèmia, es van fer diverses actuacions a les instal·lacions. L’Ajuntament de la Bisbal, conscient de les mancances estructurals de la instal·lació, va fer canviar el motor principal que mou l’aigua de la piscina petita de l’equipament, alhora que es va fer una inversió important per tal de reparar les fugues d’aigua que impossibilitaven regular els nivells de clor i PH de l’aigua i garantir la seguretat de les persones usuàries. A més, es va remodelar tota la zona de platja i ampliar les zones d’ombra.

Recentment, s’han anat fent diverses reformes, com la instal·lació d’un gran tendal per ampliar la zona d’ombra a l’espai de la gespa, la instal·lació d’una escala aquàtica per a persones amb mobilitat reduïda, un canvi d’enllumenat a la zona dels vestidors i la recepció de l’equipament, alhora que s’han reparat les portes. Finalment, a finals de maig, s’hi instal·larà un acumulador d’aigua calenta per augmentar-ne la disponibilitat a les dutxes dels vestidors.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -