11.9 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

La Piscina de Palafrugell obre dilluns amb limitacions d’aforament

La piscina municipal de Palafrugell tornarà a obrir les seves portes el proper 22 de juny. S’hi podrà realitzar activitat esportiva de manera individual i entrenaments per grups de fins a 20 persones, sense reserva prèvia

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La piscina municipal de Palafrugell tornarà a obrir les seves portes el proper 22 de juny. S’hi podrà realitzar activitat esportiva de manera individual i entrenaments per grups de fins a 20 persones, sense reserva prèvia. Segons avancin les diferents fases, s’aniran adoptant les mesures de seguretat adients.

Per tal de dur a terme l’activitat, s’han establert 4 franges horàries. Així, s’obrirà de dilluns a divendres al matí de 7h a 10’30h i de 11h a 14h; de  10’30h a 11h es tancarà per neteja i desinfecció. I a la tarda de 16h a 18’30h i de 19h a 22h; i de 18’30h a 19h es tancarà per neteja i desinfecció. L’horari de dissabte serà de 10 a 13h i de 17 a 21h.

Limitacions d’aforament 

S’estableix un aforament de 32 persones a la Piscina Profunda i de 11 persones a la Piscina Poc Profunda.

En el cas que l’aforament hagi arribat al màxim establert, s’haurà de restar a l’espera, fora de la piscina, respectant les mesures de protecció i distàncies de seguretat i no es podrà accedir a la piscina fins que una persona abandoni l’espai.

Sala de musculació

Es limita al 50% d’aforament. Per tant, s’estableix un aforament de 12 persones que hauran de mantenir la distància de seguretat dins de la sala i desinfectar els materials abans i després del seu ús.

En el cas que l’aforament hagi arribat al màxim establert, s’haurà de restar a l’espera, fora de la sala de musculació, respectant les mesures de protecció i distàncies de seguretat i no es podrà accedir fins que una persona abandoni l’espai.

Finalment, destacar que els espais que no estaran disponibles són els següents: les graderies, la zona vending, la zona wellness (jacuzzi, sauna humida, dutxes de contrast), i saunes vestidors.

La recomanació pels usuaris és d’un màxim d’estància a la instal·lació d’una hora i mitja.

Piscina Municipal

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

Altres notícies