11.6 C
Pals
Dijous, 7 desembre 2023
- Publicitat -

La Piscina de Palafrugell obre dilluns amb limitacions d’aforament

La piscina municipal de Palafrugell tornarà a obrir les seves portes el proper 22 de juny. S’hi podrà realitzar activitat esportiva de manera individual i entrenaments per grups de fins a 20 persones, sense reserva prèvia

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La piscina municipal de Palafrugell tornarà a obrir les seves portes el proper 22 de juny. S’hi podrà realitzar activitat esportiva de manera individual i entrenaments per grups de fins a 20 persones, sense reserva prèvia. Segons avancin les diferents fases, s’aniran adoptant les mesures de seguretat adients.

Per tal de dur a terme l’activitat, s’han establert 4 franges horàries. Així, s’obrirà de dilluns a divendres al matí de 7h a 10’30h i de 11h a 14h; de  10’30h a 11h es tancarà per neteja i desinfecció. I a la tarda de 16h a 18’30h i de 19h a 22h; i de 18’30h a 19h es tancarà per neteja i desinfecció. L’horari de dissabte serà de 10 a 13h i de 17 a 21h.

Limitacions d’aforament 

S’estableix un aforament de 32 persones a la Piscina Profunda i de 11 persones a la Piscina Poc Profunda.

En el cas que l’aforament hagi arribat al màxim establert, s’haurà de restar a l’espera, fora de la piscina, respectant les mesures de protecció i distàncies de seguretat i no es podrà accedir a la piscina fins que una persona abandoni l’espai.

Sala de musculació

Es limita al 50% d’aforament. Per tant, s’estableix un aforament de 12 persones que hauran de mantenir la distància de seguretat dins de la sala i desinfectar els materials abans i després del seu ús.

En el cas que l’aforament hagi arribat al màxim establert, s’haurà de restar a l’espera, fora de la sala de musculació, respectant les mesures de protecció i distàncies de seguretat i no es podrà accedir fins que una persona abandoni l’espai.

Finalment, destacar que els espais que no estaran disponibles són els següents: les graderies, la zona vending, la zona wellness (jacuzzi, sauna humida, dutxes de contrast), i saunes vestidors.

La recomanació pels usuaris és d’un màxim d’estància a la instal·lació d’una hora i mitja.

Piscina Municipal

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -