La campanya solidària #pelsvalents de la Policia Local de Palafrugell ha recollit 12.000 euros que es donaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La desenvolupen una tercera part de cossos policials municipals de Catalunya amb l’objectiu de contribuir en la construcció  del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa.

La font de recaptació principal han estat els escuts solidaris negres i grocs amb l’etiqueta “pels valents”. Aquests s’han pogut intercanviar a la mateixa seu de la policia com a alguns comerços de la vila per un mínim de 4 euros, i identifiquen la lluita contra aquesta malaltia, el càncer. Tanmateix, també s’han organitzat diverses activitats com per exemple, concerts.

De fet, l’acte de cloenda d’aquesta campanya va ser-ne un d’havaneres amb les actuacions d’Arjau, Els Cremats, L’Empordanet i Neus Mar. S’hi va aconseguir recaptar uns 1.400 euros que també s’han destinat a la causa.

CONCURS DIBUIX ESCOLAR

Per altra banda, la Policia Local del municipi també s’ha involucrat en l’educació viària dels més petits i petites. Així, dissabte va desenvolupar algunes mostres i exhibicions a la plaça Can Mario i va ser l’encarregada de lliurar els premis de la 28a edició del Concurs de Dibuix Escolar d’Educació Viària. Enguany, hi han participat més de mil alumnes de sis escoles diferents.

Els guanyadors de cada curs van ser: Pol Romero (P-3, Vedruna); Teodora Ana Maria Diaconesu (P-4, Sant Jordi); Salim El Bakhti (P-5, Barceló i Matas); Noa Bustos (1r primària, Sant Jordi); Mar Ribó (2n primària, Vedruna); Albert Serra (3r primària, Sant Jordi); Mauri Jiménez Santamaria (4t primària, Vedruna); Júlia Sabrià Blanco (5è primària, Sant Jordi); i Abril Jiménez Santamaria (6è primària, Vedruna).