12.8 C
Pals
Dimarts, 20 abril 2021
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós ja té nou inspector en cap

Josep Monteys, ex-cap d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra a Girona, va ser l'únic candidat que es va presentar

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’inspector policial Josep Monteys va ser nomenat el dimecres 8 de maig el nou cap de la Policia Local de Palamós. Ho va donar a conèixer el dia abans, el dimarts 7 de maig, Ràdio Palamós, la qual especificava que abans d’assolir aquest càrrec Monteys era el cap de l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra a la regió policial de Girona. De fet, ell va ser l’únic candidat que es va presentar al procés de selecció per ocupar el càrrec, que va quedar lliure arran de la jubilació de l’antic inspector, José Luis Sancho.

Segons l’emissora local de Palamós, Monteys va començar el seu bagatge professional com a policia en els cossos locals de Sant Feliu de Guíxols i de Platja d’Aro. Dins el cos dels Mossos, va ocupar diversos càrrecs en les divisions d’investigació criminal, on, per exemple, va ser el segon de Josep Lluís Trapero. També els darrers nou anys va estar dirigint aquesta mateixa àrea a la regió policial de Girona.

Pel que fa a l’antic inspector, José Luis Sancho, va aconseguir aquest càrrec l’any 2008. Fins ara va treballar aquí, però va presentar la seva sol·licitud de jubilació el dia 2 de gener d’enguany, acollint-se a la nova normativa que marca la jubilació anticipada als 59 anys pels membres d’aquests cossos municipals, sempre que acreditin un mínim de 37 anys de cotització a la Seguretat Social. En rebre la sol·licitud de jubilació de Sancho, l‘Ajuntament palamosí va convocar el procés de selecció pertinent per cobrir la vacant, al qual només va presentar-se Josep de Monteys, que va superar l’examenles proves del treball de planificació davant el tribunal avaluador.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Iniciada la 3ª edició dels Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí

Durant la legislatura 2019-2023 es destinaran en global 150.000 euros a inversions acordades en els Consells de Barri
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -