25.3 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

La reurbanització del carrer de Fàtima a Torroella de Montgrí entra en la recta final

Per ara, han acabat l'asfaltatge i també l'enjardinament de la nova placeta que limita amb la travessera. No obstant, aquests dies s'instal·laran la senyalització horitzontal i vertical, el nou enllumenat, el mobiliari urbà, els contenidors i es faran els darrers repassos d'obra.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les obres de reurbanització i millora del carrer de Fàtima a Torroella de Montgrí, segons l’Ajuntament, estan en la recta final. Per ara, han acabat l’asfaltatge i també l’enjardinament de la nova placeta que limita amb la travessera. No obstant, aquests dies s’instal·laran la senyalització horitzontal i vertical, el nou enllumenat, el mobiliari urbà, els contenidors i es faran els darrers repassos d’obra.

La previsió és acabar les obres abans de finals de febrer. Aquestes van començar el 13 de setembre i l’Ajuntament n’assumeix el cost total, d’uns 500 mil euros.

L’actuació servirà per a millorar tots els serveis del carrer i dignificar-lo estèticament i funcionalment. En aquesta línia, Jordi Oliver, regidor d’Urbanisme, ha expressat que “s’haurà aconseguit revertir una situació negativa i aconseguir una millora general del carrer, que serà duradora en el temps”.

El novembre de 2019, en aquest carrer s’hi va obrir un important esvoranc pel pas d’un camió de gran tonatge. L’incident va ser provocat pel deteriorament del col·lector d’aigües de la muntanya, una infraestructura que data dels anys seixanta i tenia importants filtracions que van provocar una lenta, però progressiva erosió del terreny que sustenta el ferm. Amb una posterior inspecció, es va veure que l’afectació era molt generalitzada i feia aconsellable la seva substitució al llarg de tot el carrer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Olga Andrino exposa a Castell d’Aro

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, del 21 de maig al 3 de juliol d’enguany. Inauguració dissabte 21 de maig (19 h) amb la presència de l’artista i presentació del catàleg commemoratiu editat pel consistori
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -