11.3 C
Dimarts, 19 març 2024

La torroellenca Txell Alós es proclama sotscampiona d’Espanya de golf en benjamines a Múrcia

La golfista de l’Empordà Golf Academy arribava al Campionat d’Espanya com a campiona catalana de la seva categoria

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts

Txell Alós Martínez, golfista de Torroella de Montgrí (Girona), es va proclamar sotscampiona d’Espanya de golf en categoria benjamina, ahir dijous 30 de juny a Múrcia, a les instal·lacions del Real Golf La Manga Club de Cartagena.

La competidora de 10 anys de l’Empordà Golf Academy, de Gualta, es presentava al Campionat d’Espanya a terres murcianes com a vigent campiona de Catalunya, un títol que havia obtingut el maig passat a Sant Cugat del Vallès (Barcelona). A Múrcia, Alós només va ser superada per l’andalusa Sofía Gamilla (CG La Cañada) i va quedar empatada al segon lloc amb la també andalusa Lucía Gómez.

El Campionat d’Espanya infantil, aleví i benjamí de la Reial Federació Espanyola de Golf es va disputar del 28 al 30 de juny i, en categoria benjamina, el duel pel títol va ser igualat fins al final (Sofia Gamilla +16 i Txell Alós +20). La golfista empordanesa s’havia proclamat campiona de Catalunya el maig passat per davant Maria Ros (Sant Cugat) i de Carla Velázquez (Can Cuyàs Golf).

Alós només duu vuit mesos practicant aquest esport i ho compagina amb el pitch & putt, on l’any passat també es va proclamar campiona de Catalunya. En pitch & putt juga amb el juvenil del Par3 pitch&putt i amb el Tramuntana, de 4a divisió, del mateix club de Gualta.

La jove jugadora explica que “estic molt contenta i orgullosa de mi mateixa per aquest sotscampionat, era gairebé impossible aconseguir el títol amb el nivell que hi havia, i és un bon final de temporada després del primer lloc de Catalunya. Aquests èxits em donen molta força per entrenar fort per l’any que ve i fer-ho el millor possible a la nova categoria, alevina de primer any”.

Txell Alós és germana d’Alba Alós, també golfista de l’Empordà Golf Club que l’any passat es va proclamar sotscampiona d’Espanya de la fase final del Circuit Nacional de cinquena categoria i campiona de la fase catalana.