La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys degut a les altes temperatures

- Publicitat -

El desafiament de recórrer 100 km en un màxim de 32 hores, incorpora aquest any una altra vessant que han sigut 10 km en 4 hores.

Oxfam Intermón Trailwalker ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a la província de Girona. Una edició amb més de 200 equips, que ha estat marcada per les altres temperatures.

L’edició d’enguany, quedarà remarcada per tots els participants, ja que la calor d’aquest cap de setmana ha fet que la prova sigui encara més dura del que ho és habitualment. A la distància que s’hi ha de recórrer se li ha sumat trams amb el vent en contra i les altres temperatures que superaven els 33 graus a l’ombra a la ciutat de Girona.

L’espera dels participants a la final es va fer llarga. A Sant Feliu de Guíxols va arribar el primer equip el dissabte a les 21 hores. Aquest equip va ser l’equip Kriter, que va arribar als jardins Juli Garreta després de 12 hores d’haver sortit d’Olot, passant per nou punts d’avituallament.

Mentre els participants arribaven, es van preparar diverses activitats per fer l’espera més amena mentre arribaven els corredors. Una de les activitats, va ser col·locar una pantalla gegant per veure el Barça.

A més a més de la prova de cent quilòmetres també n’hi ha una de cinquanta-cinc quilòmetres amb arribada a Girona. Aquest any la novetat ha sigut la cursa de deu quilòmetres, des de Santa Cristina d’Aro fins a Sant Feliu de Guíxols.

Una prova que més enllà de ser esportiva, també té la seva vessant solidària. Per participar, els equips han de recaptar 1.500 €, els quals es destinen a causes socials.

- Publicitat -