12.8 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Begur condiciona el Carrer de la creu

Aquesta actuació forma part del projecte de millora i adequació dels espais públics endegat per la Regidoria d’Obres i Serveis.

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Begur ha donat per finalitzades les tasques de millora i adequació del carrer la Creu, en el seu tram des de la gasolinera fins a la cruïlla del carrer Lluís Miró. Aquesta actuació forma part del projecte de millora i adequació dels espais públics endegat per la Regidoria d’Obres i Serveis.

Les tasques al carrer la Creu han consistit en refer el paviment de les voreres per tal de facilitar el pas i una mobilitat més segura i adaptada, sobretot per a la gent gran. A més, també s’ha aprofitat per a preparar el soterrament del cablejat del servei de telefonia; s’ha reorganitzat l’aparcament a la zona; s’ha millorat l’enllumenat públic; i s’han arranjat les connexions de recollida d’aigües pluvials existents a la cruïlla del carrer Lluís Miró amb el carrer la Creu per tal de resoldre i prevenir les problemàtiques que es generaven a l’espai durant els dies de pluja.

Finalment, al llarg dels darrers dies la Brigada d’Obres i Manteniment també ha executat l’arranjament de l’accés a la deixalleria municipal i la millora de la vorera en mal estat del carrer Font Martina d’Esclanyà. Mentrestant, també s’han iniciat les obres per a habilitar un espai amb taules a l’ombra al parc de l’Arbreda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sis municipis del Baix Empordà denuncien que el Pla Director és “poc clar” i no descarten portar-lo als jutjats

Asseguren que han deixat moltes llicències aturades per por a haver de respondre econòmicament en cas de denúncia
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -