25.9 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur impulsa una aplicació per gestionar els residus

La plataforma s'anomena Civiwaste i permet als usuaris sol·licitar recollides de residus o comunicar incidències

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Civiwaste és una aplicació mòbil oberta que ha impulsat l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur per tal de facilitar la gestió dels residus als veïns i a les veïnes de la vila. Per exemple, permet conèixer el calendari del servei porta a porta o sol·licitar recollides de voluminosos.

També permet activar i desactivar el servei de recollida, en cas que l’usuari no sigui a casa o no tingui residus. O bé, permet informar d’alguna incidència de cubell no recollit o trencat. A més, en els pròxims dies també s’afegirà la sol·licitud de recollida de restes vegetals.

Per altra banda, el consistori també ha volgut fomentar la reutilització. Per això, l’aplicació incorpora l’opció de compartir la informació dels voluminosos i un xat intern perquè els usuaris es puguin posar en contacte i donin un nou ús a les andròmines.

I és que l’aplicació inclou espais amb informació sobre la ubicació de la deixalleria i les àrees d’emergència disponibles però, també permet gestionar sol·licituds i comunicar incidències a l’administració via missatge. En aquesta línia, l’Ajuntament ha argumentat que l’objectiu és millorar la comunicació entre l’Administració i els ciutadans.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Begur es prepara per a viure la dissetena edició de la Fira d’Indians

Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el municipi s’engalanarà per a celebrar novament el vincle entre Begur i Cuba a ritme de música, tastos, sessions teatralitzades i visites culturals
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -