La regidora de Gent Gran i Serveis Socials fa entrega dels lots de Nadal / Ajuntament de Begur

A partir dels anys 80 l’Ajuntament de Begur va començar a donar lots amb productes nadalencs a la gent gran empadronada al municipi, una tradició que no descansa des de llavors i que felicita als ciutadans de més edat del terme.

En els últims dies el consistori ha repartit un miler de lots de Nadal a jubilats, pensionistes, majors de 65 anys i vidus i vídues empadronats al municipi. L’alcalde, Joan Loureiro, ha remarcat la importància de seguir amb aquesta tradició que fa prop de 40 anys  que es fa. Per la seva banda, la regidora de Gent Gran i Serveis Socials, Encarna García, ha afirmat que “és una manera de donar-los les gràcies”.

Les entregues dels lots s’han fet des de l’Ajuntament i des del Local Polivalent d’Esclanyà. Dins del lot hi ha diversos productes i el calendari municipal del 2019, on apareixen imatges antigues i icòniques del municipi d’entre finals del segle XIX i principis del XX. Pel que fa al menjar, els obsequiats tenen una ampolla de cava, una ampolla de vi negre, una capsa de neules, dues barres de torró, una capsa de bombons, un paquet de galetes, un pot de foie gras i una bossa de caramels. És un gest de l’Ajuntament de Begur cap a la gent gran del municipi per felicitar-los les festes nadalenques.