19.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro aprova un pressupost de 73 MEUR pel 2021

Més de 31 milions d’euros es destinaran a les despeses corrents, mentre que els prop de 42 milions restants, a les inversions. El pressupost va ser aprovat per unanimitat al Ple de la setmana passada

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Ple de l’Ajuntament de Platja d’Aro va aprovar el pressupost pel 2021 aquesta setmana passada. És un pressupost d’uns 73 milions d’euros i va ser aprovat per unanimitat.

Com va explicar l’alcalde del municipi, Maurici Jiménez, aquests 73 milions es dividiran en dues vies. Primerament, més de 31 milions d’euros es destinaran a les despeses corrents. Per l’altra banda, els prop de 42 milions restants, a les inversions. Segons l’alcalde, és un pressupost que neix en una “situació inestable” causada pel coronavirus, de manera que és “reactiu però també racional”.

També Montserrat Rovira, Regidora d’Acció Territorial i Urbanisme i primera tinent d’alcalde, va defensar que el pressupost és adequat a la situació del municipi.

Entre les inversions previstes hi ha millores d’accessibilitat com les del camí de ronda o el giratori dels vents. També hi ha altres projectes com les obres del nou aparcament d’autocaravanes o la pacificació de les Avingudes de S’Agaró i Cavall Bernat.

S’ha augmentat també el pressupost per a l’Àrea de Benestar Social en un 8%. Això es reflecteix en la partida al pressupost de 200.000 euros per ajudes d’emergència social, com ara la nova Gestió del Banc d’Aliments.

Aprovat per unanimitat

El pressupost va rebre el suport de tots els membres de la oposició. Des del grup Som, Adrià Tauler, però, va destacar falta d’inversió en alguns projectes determinats.

Tot i així, va afirmar que votarien a favor degut a que són uns temps complicats i “de pandèmia”.

Des de Junts x Cat, l’exalcalde del Municipi, Joan Giraut va fer algunes peticions. Va demanar que es facin controls cada 3 o 4 mesos per poder revisar, corregir i adaptar possibles “qüestions” que sorgeixin durant l’exercici. Giraut, però, va qualificar el pressupost d’”ambiciós” i “versemblant“.

D’aquesta manera, el pressupost pel 2021 es va aprovar per unanimitat al ple de dijous passat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El punt de vacunació massiva de Sant Antoni de Calonge tanca després d’administrar 75.000 dosis

El punt de vacunació va obrir el dia 25 de febrer amb un equip de 20 treballadors i treballadores fixes, i avui s'ha administrat l'última dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -