27.9 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà endurirà les sancions per comportaments incívics

Aquest enduriment de les sancions contra l’incivisme va ser un dels punts centrals de la Junta Anual de Seguretat Ciutadana, celebrada el passat dimecres

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà està treballant en una modificació de l’Ordenança Municipal de Civisme amb l’objectiu d’augmentar l’efecte dissuasiu dels comportaments incívics. Segons el Diari de Girona, l’objectiu principal d’aquesta modificació és permetre que els Mossos d’Esquadra puguin aplicar sancions basant-se en l’ordenança municipal de la Bisbal.

Aquest enduriment de les sancions contra l’incivisme va ser un dels punts centrals de la Junta Anual de Seguretat Ciutadana, celebrada el passat dimecres. La reunió va ser presidida per Xavier Dilmé, el regidor de Seguretat Ciutadana, i va comptar amb la participació de Mossos d’Esquadra, Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional. Durant la trobada es va analitzar la situació actual de seguretat ciutadana i es va discutir l’enfocament futur dels pròxims mesos. Tot i que es va afirmar que el balanç de la feina feta és positiu, es va fer una crida a continuar treballant conjuntament.

La reunió també va destacar les actuacions amb multireincidents, una problemàtica que ha portat diversos ajuntaments del Baix Empordà a demanar una reunió amb la fiscal en cap de les comarques gironines. Al març, després d’una reunió amb la fiscal, Dilmé va subratllar la importància d’haver escoltat que Ajuntaments i Fiscalia compartien l’objectiu de mantenir els multireincidents fora dels carrers.

Un altre punt tractat a la Junta Anual de Seguretat va ser la salut pública, avaluant les accions realitzades al municipi en relació amb les substàncies estupefaents. També es van revisar els protocols d’actuació establerts entre la Policia Local i els Mossos pel que fa a les ocupacions il·legals.

Dilmé va expressar el seu agraïment per la bona predisposició dels cossos policials per treballar conjuntament pel bé de la ciutadania de la Bisbal. A més, el regidor va reiterar la voluntat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà de continuar treballant amb fermesa contra els multireincidents, en pro de la salut pública, les ocupacions il·legals i l’incivisme.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema: Her i Martyrs

L'Adrià Ibáñez i en Blai Corpas ens porten les seves recomanacions setmanals, en aquesta ocasió ens han parlat de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -