22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Palafrugell imposa la primera sanció per omplir una piscina privada

Des del passat mes de març, Palafrugell es troba en fase d’excepcionalitat per la sequera, fet que implica restriccions en el consum d'aigua

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha imposat una primera multa per ompliment d’una piscina privada incomplint la prohibició d’ús d’aigua per aquesta finalitat. Des del passat mes de març, Palafrugell es troba en fase d’excepcionalitat per la sequera, fet que implica restriccions en el consum d’aigua.

D’altra banda, el consistori ha modificat el Reglament del servei municipal d’abastament d’aigua de Palafrugell per adequar el seu règim sancionador a la situació de sequera. El text íntegre del Regalment va ser publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Girona de data de 9 de juny de 2023.

D’acord amb la nova regulació, l’incompliment de les mesures decretades per la situació de sequera seran sancionades amb multa pels imports següents: Incompliment de les mesures en fase d’Alerta, de 150 € a 750 €; incompliment de les mesures en fase d’Excepcionalitat: de 751 € fins a 1.500 €; i incompliment de les mesures en fase d’Emergència: de 1.501 € fins a 3.000 €.

En l’actualitat, i des de data 7 de març de 2023, Palafrugell s’inclou en la fase d’Excepcionalitat, declarada per la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu la realització d’actuacions prohibides, com el reg de gespa i jardins, la neteja de vehicles fora dels establiments autoritzats o l’ompliment amb aigua d’una piscina privada, comportaran una sanció en forma de multa de 751 € fins a 1.500 €, i en cas de reincidència, fins a 3.000 €. Amb la normativa anterior l’incompliment de les mesures decretades estava sancionat amb un import màxim de 499 €, i en cas de reincidència fins a 999 €.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -