20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell licita per 1,18 milions el nou parc de l’avinguda d’Espanya

La intenció és plantar-hi arbres, gespa i zones per poder-s’hi asseure i també s'habilitarà un aparcament de més de cent places.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons explica Ràdio Palafrugell, l’Ajuntament obre la licitació per a la construcció del parc adjacent a l’avinguda d’Espanya, a la zona del recinte firal. El cost previst és aproximadament d’1.185.000 d’euros per construir un espai de 13.300 metres quadrats.

Segons declara el regidor d’obra Pública, Lluís Ros, a Ràdio Palafrugell, la voluntat és poder començar les obres a mitjan març, i destaca que es busca poder aprofitar la zona del recinte firal, tenint en compte que hi ha dos instituts a prop i que tal com està ara, és difícil aprofitar-lo.

La intenció és habilitar zones per poder-s’hi asseure i plantar arbres i gespa. També es preveu habilitar un aparcament de més de cent places que s’hi accedirà per la carretera vella de Calella. Paral·lelament, continuarà havent-hi el recinte firal que acollirà les atraccions durant la Festa Major.

D’altra banda, Ros destaca que la zona del Centre Tramuntana fins a la carretera és propietat del Consell Comarcal del Baix Empordà, el qual s’ha compromès continuar el parc en un futur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×27

Programa rigorós amb Sergi Blanch, Francesc Niell i Oriol Bernà sobre el futur a la banqueta del Barça, l'actualitat...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -