13.8 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

30.000 euros per fer manteniment a les escoles de Palafrugell

Aprofitant el període de vacances escolars, l’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat diverses obres de millora a les escoles públiques d’ensenyament infantil i primària de Palafrugell  i a les escoles bressol Tomanyí i Belluguets

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

Santa Cristina bonificarà un 30% de l’IBI d’aquells qui instal·lin energies renovables

En el cas d'instal·lacions comunitàries es farà una rebaixa del 5% de l'impost a cada veí
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Durant les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Palafrugell ha fet una inversió de 30.000 euros per reformes a les escoles públiques d’ensenyament infantil i primària de Palafrugell i a les escoles bressol Tomanyí i Belluguets. Hi ha hagut diverses millores en el poliment de paviments i repassos de pintura, i lampisteria per realitzar estalvi energètic amb llums de tecnologia led o amb instal·lacions d’un caràcter més sostenibles.

A l’Escola Barceló i Matas,  s’ha adequat i millorat el vestíbul, perquè s’hi perdia molta temperatura i no estava aïllat acústicament. També s’han tancat els passadissos d’accés a les aules dels dos edificis per tal de millorar l’aïllament acústic entre el vestíbul i els espais docents. S’ha treballat en la seguretat i comunicació en les grades de l’espai del vestíbul. I s’han fet obres al local de direcció i secretaria, a l’espai del cancell entre l’exterior i el vestíbul i l’adequació i la remodelació de la rampa d’accés exterior i espai contigu.

Per a la regidora d’Educació, Mònica Alcalà, “aquestes obres són sempre molt necessàries per garantir el benestar dels espais d’aprenentatge i convivència dels docents i alumnes”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palafrugell habilitarà espais més amplis per votar el 14F

Aquesta mesura és conseqüència de la situació sanitària actual, i respon a la necessitat de trobar instal·lacions més espaioses que permetin el compliment de les mesures anti-Covid.

Altres notícies