13.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós destina 129.000 euros per reformar la plaça Josep Sarquella

La plaça mantindrà la seva essència, però inclourà unes grades fixes, millores en l'enllumenat, clavegueram i també per evitar problemes d'acumulació d'aigua.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palamós ha aprovat el projecte de la reforma de la plaça de Josep Sarquella, ubicada davant l’avinguda de Catalunya i de l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava. El pla de millores té com a objectiu convertir la plaça en un espai per poder acollir activitats tant lúdiques com culturals. Està previst que les obres s’iniciïn durant el primer semestre de l’any vinent dins un període de tres mesos i amb un pressupost de 129.000 euros.

El projecte vol mantenir l’essència de la plaça, però incorporarà unes grades fixes al parterre entre la plaça i l’avinguda de Catalunya, creant una mena d’amfiteatre. A més, s’elevarà la part central de l’espai a l’altura dels carrers del voltant, evitant així els problemes d’acumulació d’aigua en períodes de pluja intensa.

D’altra banda, la columna de l’enllumenat, ubicada al centre de la plaça, es desplaçarà per tal que no interfereixi en la instal·lació d’escenaris, carpes i espectacles. En darrer lloc, s’ha previst la realització de diferents millores en les instal·lacions de clavegueram, reg i aigua, així com un augment de l’arbrat que té actualment la plaça.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

En marxa el Projecte Rossinyol al Baix Empordà

A finals del mes de novembre, el Projecte Rossinyol es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -