13 C
Pals
Dimarts, 30 novembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós instal·la plaques fotovoltaiques a l’edifici de la Policia Local

Les dependències de la policia generaran gràcies a les plaques un 20% del seu propi consum energètic, estalviant de forma anual 2.500 € i unes emissions de 7 T de CO2

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós va instal·lar el passat mes de març plaques fotovoltaiques al sostre de l’edifici de la Policia Local com a prova per observar si aquesta forma de consum els resultava eficaç.

Després d’uns dies d’observació, s’estima que gràcies a aquestes plaques solars el mateix edifici generarà un 20% del seu propi consum energètic, estalviant de forma anual 2.500 € i unes emissions de 7 T de CO2 .

En total s’ha instal·lat un camp fotovoltaic composat per 54 plaques de mòduls policristal·lins de 275 Wp, orientades a sud amb una inclinació de 32º i una capacitat total de producció de 15 kW. La instal·lació ha estat dissenyada per optimitzar tant la part tècnica-econòmica com els límits tècnics que plantejava el projecte, que pràcticament ocupa tota la superfície útil del sostre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Taller d’autoprotecció per a dones durant la programació del 25N a Palamós

L'activitat ha estat dirigida per agents dels Mossos d'Esquadra i han participat una vintena de dones. El taller de mesures d'autoprotecció fet a les galeries Carme, forma part d'una sèrie de propostes de l'Ajuntament de Palamós al voltant del 25 de novembre.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -