17.9 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós obre el termini per a la presentació de sol•licituds d’ajudes extraordinàries d’habitatge

El termini s'ha iniciat el 6 de juliol i s'allargarà fins al 3 de setembre

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Ahir 6 de juliol es va obrir el termini per a la presentació de sol•licituds d’ajudes extraordinàries d’habitatge que l’Ajuntament de Palamós posa a disposició de la ciutadania local i que en aquest cas compta amb una dotació pressupostària global de 180.000 €.

L’objectiu és poder ajudar a fer front a les despeses de lloguer i hipoteca, principalment d’aquelles persones del municipi en risc d’exclusió residencial, i d’aquesta manera poder minimitzar l’impacte que ha tingut i té la COVID-19 en algunes economies familiars.

Aquest termini de sol•licituds s’allargarà fins al 3 de setembre, període en el qual els interessats hauran de presentar el document de petició a l’Ajuntament de Palamós, que podran descarregar a www.palamos.cat/ajuthabitatge.

El document es podrà entrar de manera telemàtica (si es disposa de certificat digital): accedint al web seu.palamos.cat, al apartat de Subvencions. També de manera presencial a les oficines de l’OAC sol•licitant cita prèvia a www.palamos.cat/citaprevia; o bé per correu postal, en modalitat de correu administratiu, enviant la petició i la documentació necessària a l’adreça de l’Ajuntament de Palamós.

Per a optar a aquests ajuts cal ser titular del contracte de lloguer o de la hipoteca d’un habitatge a Palamós, i estar empadronat en aquest habitatge. En el cas d’estar en règim de lloguer la quota no pot superar els 750 €, i en el cas d’hipoteca no podrà superar els 850. Així mateix, es preveu una ampliació de l’ajuda en el supòsit que no s’esgoti la partida pressupostària inicial destinada a aquesta finalitat, amb una segona per valor màxim de 500 €. Per a optar a aquests ajuts cap membre de la unitat de convivència del sol•licitant pot ser propietari d’un habitatge i el mateix sol•licitant ha de tenir un límit d’ingressos.

La crisi ocasionada per la COVID-19 ha impactat de manera transversal en els diferents sectors econòmics i socials del municipi, agreujant la possibilitat de fer front al pagament de les quotes de lloguer, o hipotecàries.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Palamós, continuant la política d’habitatge ja iniciada, i executada l’any 2020. Aquests d’ajuts extraordinaris destinats a les despeses de lloguer i hipoteca formen part del Pla de xoc aprovat pel municipi, dotat amb un total de 700.000 euros i adreçat tant a l’atenció social a les famílies, com al foment de l’economia i l’ocupació.

 

Pots consultar més detalls sobre aquesta notícia al web de l’Ajuntament de Palamós http://www.palamos.cat/

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fugees anuncien gira internacional per celebrar els 25 anys de “The Score”

Lauryn Hill, Wyclef Jean i Pras Michel, els membres de la mítica banda Fugees es reuniran de nou per celebrar els 25 anys del disc The Score, editat el 1996. Fa 15 anys que el grup no ofereix concerts en directe i serà una bona ocasió per escoltar de nou temes com ‘Ready or not’…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -