22.7 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós posa a disposició dels ciutadans 31 parcel·les d’hortes

Estan situades a la finca municipal de Can Pere Tià, ocupen 50m2 i es podran sol·licitar fins al 4 de febrer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós posa a disposició dels veïns i les veïnes de la vila la finca municipal de Can Pere Tià, situada a l’accés a la vall de la Bell-lloc. Així, fins el 4 de febrer totes aquelles persones domiciliades al municipi que no disposin ni conreïn cap hort o terreny, tampoc un familiar, podran presentar una sol·licitud per alguna de les 27 parcel·les que engloba l’espai. Cadascuna ocupa uns 50m2.

A banda del domicili a Palamós, cal que els sol·licitants també figurin al padró municipal amb una antiguitat mínima d’un any sense interrupcions i ser major de 16 anys. Cada unitat familiar podrà demanar una sola parcel·la i cal també, que no tingui deutes amb hisenda.

La convocatòria establerta l’any 2014 defineix que les adjudicacions siguin per un màxim de quatre anys. I també inclou quatre parcel·les més, reservades per a formació i entitats locals. Actualment, dues són ocupades per la Unitat d’Escolarització Compartida i les dues restants per associacions palamosines amb projectes socials i/o d’integració.

REGLAMENT D’ÚS DE LES HORTES

S’ha establert que les hortes hauran de seguir requisits i criteris d’agricultura ecològica. Doncs, els horticultors hauran de treballar sense pesticides, herbicides ni adobs químics. A més, el reglament també han fixat una taxa de 50 euros i la paga d’una fiança única, de 50 euros més, que es retornaria al final del període de quatre anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[VÍDEO] Rescaten una persona després de caure a les roques del camí de ronda de Tamariu

Els Bombers van rebre l'avís a les 16:14 de la tarda. Van acudir-hi amb un helicòpter del GRAE per tal de facilitar l'accés i van immobilitzar el peu a l'excursionista
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -