17.7 C
Pals
Diumenge, 29 maig 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós prorroga un any més el contracte dels residus i neteja

El contracte actual amb l'empresa Urbaser es va adjudicar per primer cop l'any 2006, i es va renovar el 2014 per a vuit anys més. Aquest acabarà el 30 d'abril d'aquest any, però no enllaçarà directament amb el nou perquè el tràmit encara s'està fent.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós, segons Ràdio Palamós, vol tenir adjudicat el nou contracte de recollida d’escombraries i neteja viària dins del primer trimestre del 2023. L’actual acaba el 30 d’abril d’aquest any i, per tant, caldrà fer una pròrroga fins a enllaçar amb el nou. En el segon semestre d’aquest any, l’Ajuntament vol reforçar també el servei de neteja viària amb un increment de la partida econòmica.

El contracte actual amb l’empresa Urbaser es va adjudicar per primer cop l’any 2006, i es va renovar el 2014 per a vuit anys més. Aquest acabarà el 30 d’abril d’aquest any, però no enllaçarà directament amb el nou perquè el tràmit encara s’està fent. Xavier Lloveras, el regidor de Medi Ambient, ha explicat que la redacció de les condicions que regirà la nova adjudicació s’enllestirà l’estiu vinent. Després, el contracte es posarà a concurs públic i, en un any, es coneixerà quina empresa gestionarà el servei durant vuit anys més. Mentrestant, la recollida d’escombraries i la neteja viària no es poden aturar i per això es farà una pròrroga de contracte, que inclourà un compromís de renovació de la maquinària i d’incrementar el servei. Xavier Lloveras, va parlar ahir en el programa de Ràdio Palamós ‘Preguntes’.

Entre l’1 de maig i el 31 de desembre d’aquest any, l’Ajuntament de Palamós destinarà una partida extra de 230 mil euros a potenciar la neteja viària, dirigida a millorar la imatge del municipi. Lloveras, explica que la renovació de la maquinària es farà a través d’un lloguer.

El municipi també vol replantejar els horaris i les intensitats de les neteges. Considera que el què preveia el primer contracte de l’any 2006 no té res a veure amb la realitat actual de Palamós, doncs han passat 16 anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -