24.1 C
Pals
Dijous, 3 desembre 2020

L’Ajuntament de Palamós realitza la neteja de vegetació dels trams urbans de les rieres Aubi i dels Huguets

El més llegit

Brot de coronavirus a la residència Palamós Gent Gran amb 47 infectats

El brot a la residència de gent gran de Palamós es va conèixer gràcies a un cribratge entre els treballadors

Rescaten una dona atrapada en un vehicle en un accident amb tres cotxes a Ullastret

La dona va quedar atrapada dins del seu vehicle quan va xocar amb un altre turisme i un tot terreny i el cotxe va bolcar a la carretera GI-644

Anna Ribera: “La gran majoria dels positius són asimptomàtics i els que són simptomàtics és perquè tenien una patologia prèvia”

Una de les notícies que més ha destacat al Supermatí d’avui ha estat el brot de 47 positius a...

Detingut un clan per robar violentament joies a gent gran a Calonge

En total s’han detingut cinc persones que ja han ingressat a presó, el valor dels objectes sostrets arriba gairebé a 87.000 euros
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Els treballs han consistit en la retirada de residus, la desbrossada de canyes i bardisses, i l’extracció de la vegetació morta. Aquestes feines permeten mantenir la capacitat hidràulica que tenen aquestes rieres, en previsió a les pluges de la tardor. L’actuació s’ha dut a terme en el tram de la riera Aubi entre el pont ubicat a la zona de Ses Oliveretes (Tennis) i l’àmbit del pla de Nau; mentre que a la riera dels Huguets els treballs s’han centrat en l’àmbit comprés entre la urbanització Mas Pareras i la connexió amb l’Aubi. Un cop finalitzades les actuacions, els trams urbans d’aquestes rieres gaudeixen d’una major capacitat de desguàs, reduint així el risc de desbordament en cas de crescudes sobtades. El cost d’aquests treballs ha estat de prop de 5.500 euros.L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós ha encarregat la neteja dels trams urbans de les rieres Aubi i dels Huguets amb l’objectiu de mantenir la capacitat hidràulica que tenen aquestes rieres, i en previsió a les pluges de la tardor.

Aquestes tasques han estat realitzades per una empresa especialitzada, hi han consistit en la retirada de residus, la desbrossada de canyes i bardisses, i l’extracció de la vegetació morta.

Els àmbits afectats han estat concretament, en el cas de la riera Aubi, el tram comprés entre el pont ubicat a la zona de Ses Oliveretes (Tennis) i l’àmbit del pla de Nau (zona de Sant Joan); mentre que a la riera dels Huguets els treballs s’han centrat en el tram entre la urbanització Mas Pareras i la connexió amb l’Aubi.

En el cas de la riera dels Hugets, amb un cabal molt inferior al de la riera Aubi, s’ha netejat la llera interior deixant una part de la vegetació de la zona superior dels marges, bàsicament canyís, perquè actuï com a coberta natural impedint el pas de la llum del sol i evitant d’aquesta manera el desenvolupament i creixement de la vegetació.

Un cop finalitzades aquestes actuacions, els trams urbans d’aquestes rieres gaudeixen d’una major capacitat de desguàs, reduint així el risc de desbordament en cas de crescudes sobtades de cabal provocades per avingudes, així com d’un major potencial ambiental.

El cost dels treballs de neteja realitzats als trams urbans de les rieres Aubi i dels Huguets ha estat de 5.463,51 euros.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Arctic Monkeys estrenen el vídeo en directe de ‘Arabella’

Aquest divendres els britànics Arctic Monkeys editen el directe “Live At The Royal Albert Hall”, i on tots els beneficis aniran destinats a War Child UK, per ajudar a cobrir les despeses de l’impacte de la Covid-19. El concert va servir per donar inici a la gira de “Tranquility Base Hotel + Casino” i en…

Britney Spears celebra el seu aniversari estrenant ‘Swimming in the Stars’

Aquest dimecres Britney Spears ha celebrat el seu trenta-novè aniversari i ho ha fet estrenant ‘Swimming in the Stars‘, una producció de Matthew Koma, que formarà part de la reedició del seu últim disc “Glory” editat fa 4 anys i que ara arriba amb dues cançons inèdites, una de les quals és ‘Matches’ en col·laboració…

Què espera el sector hoteler per aquest cap de setmana llarg al Baix Empordà?

De moment no hi ha gaires reserves hoteleres, però no es pot saber el nombre de persones que aniran a les segones residències.

La promoció del turisme nàutic de Torroella i l’Estartit es reinventa i aposta pel contingut audiovisual

A causa del coronavirus no hi ha previsió de fires i/o salons nàutics de cara a l'hivern i primavera 2020/2021, de manera que la taula de turisme nàutic ha decidit reinventar-se.

Altres notícies