9.2 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals engega diverses iniciaives de millora de diversos espais

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals ha portat a terme una remodelació de les rotondes ubicades a l’entrada i la sortida de Masos de Pals. La remodelació de les noves rotondes, dissenyades i pensades des de l’Ajuntament, tenen la voluntat d’oferir una millor imatge a aquest accés i augmentar la seguretat viària.

L’actuació es va iniciar amb la rebaixa de les rotondes, la neteja i esbrossada de la superfície i la col·locació de làmines geotèxtils per impossibilitar l’aparició de males herbes. Posteriorment s’hi ha col·locat un enjardinat amb grava. En una d’elles amb grava de caire volcànica de color fosc i en l’altra de color més rosat.

La grava i la vegetació utilitzada destaquen pel caràcter ornamental i per ser de baix manteniment, cosa que fa que sigui més sostenible perquè necessita poca aigua i conservació.

També s’han portat a terme els treballs per instal·lar tanques de fusta i una àrea de reciclatge a la plaça de l’església de Masos de Pals així com modificacions a l’àrea de deixalles de Ca la Pruna, on s’han suprimit els antics contenidors soterrats, que feia anys estaven en desús.

Cal destacar que amb el tancament de fusta perimetral es pretén millorar el paisatge urbà reduint l’impacte visual dels contenidors i delimitar i protegir aquesta àrea.

En aquest punt també s’hi troben contenidors de totes les fraccions de recollida selectiva per tal de facilitar el reciclatge als veïns i veïnes de la zona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×09

Seguim esmaperduts amb el lideratge del Girona, i estem començant a pujar al carro de la nova rivalitat amb...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -