17.9 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols aprova unes mesures d’ajudes econòmiques als negocis locals.

La intenció és rebaixar l’impacte econòmic de la reducció d’activitats deguda al coronavirus.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, s’ha aprovat un decret amb diverses mesures d’ajuda econòmica a les empreses i negocis locals. Pretenen així rebaixar l’impacte econòmic de la reducció d’activitats deguda al coronavirus.

Una de les mesures és avançar al màxim possible el pagament de factures aprovades i gestionar les registrades fins ara.

Després, s’estudiarà la possibilitat de bonificacions per a les taxes de serveis no prestats (per exemple les terrasses) i per a les taxes relacionades amb activitats comercials i industrials durant el període de tancament obligatori.

També queden suspesos el cobrament dels rebuts domiciliats del padró de vehicles que havia de fer-se l’1 d’abril i el de rebuts mensuals domiciliats de març, per exemple a l’Escola de Música, l’Escola Bressol o el Mercat.

A més a més, s’amplia el termini de pagament de diversos impostos fins al mes d’octubre. Es pot consultar el nou calendari de pagaments al web municipal guixols.cat

Finalment, s’ha acordat no cobrar de moment els aparcaments de zona blava.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fugees anuncien gira internacional per celebrar els 25 anys de “The Score”

Lauryn Hill, Wyclef Jean i Pras Michel, els membres de la mítica banda Fugees es reuniran de nou per celebrar els 25 anys del disc The Score, editat el 1996. Fa 15 anys que el grup no ofereix concerts en directe i serà una bona ocasió per escoltar de nou temes com ‘Ready or not’…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -