28.5 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i Enplater col·laboren en la distribució de pantalles protectores per al sector serveis

L'empresa, dedicada a la impressió d'embalatge flexible, també ha elaborat bosses reciclables per al Centre de Distribució d'Aliments (CDA)

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí distribuirà gratuïtament pantalles protectores contra la COVID-19 als establiments del sector serveis, que han estat produïdes per Enplater Group, empresa puntera en embalatge flexible, amb seu al municipi. En el marc d’aquesta col·laboració público-privada, l’empresa també han elaborat bosses reciclables que es posaran a disposició de l’Àrea de Serveis Socials i s’utilitzaran al Centre de Distribució d’Aliments (CDA).

Josep Garganta, director general d’Enplater, ha explicat la importància del compromís de l’empresa amb el municipi com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Les mascares protectores han estat desenvolupades en col·laboració amb l’empresa aragonesa Tecnomolde, a la qual Enplater va subministrar el film plàstic. Estracta d’una pantalla fàcil de confeccionar i de baix cost, que està dissenyada amb un suport de poliestirè (porexpan) i una pantalla de film plàstic flexible. L’ajust al cap es fa amb una goma elàstica convencional.

L’empresa inclou en la seva estratègia la missió d’ajudar a la societat, per aquest motiu, ha col·laborat amb l’empresa Tecnomolde subministrant material per confeccionar màscares per hospitals. El film d’Enplater s’ha utilitzat per les pantalles protectores, fabricades per prevenir contagis en front del Covid-19. Així mateix, l’empresa ha enviat material especial a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb materials de protecció i al SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) film per protegir ambulàncies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ítaca reuneix 17.000 espectadors en els concert de pagament, l’assistència més alta de la història

El festival registra un augment als concerts de Sant Joan i un descens en la resta d'activitats
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -