0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella millora el camí per arribar a peu a l’estació d’autobusos

Les obres s'estan duent a terme entre el passeig de Catalunya i l'estació d'autobusos i tenen un cost de 75.000 euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat en marxa les obres per millorar la connectivitat per als vianants entre el passeig de Catalunya i l’estació d’autobusos. Aquesta actuació respon al pla municipal de supressió de barreres arquitectòniques i compta amb un pressupost de 75 mil euros.

Per tal de facilitar la circulació dels veïns i veïnes per accedir a l’estació d’autobusos del municipi, s’està ampliant la vorera del pàrquing públic de la carretera de l’Estartit entre 70 i 80 centímetres, després d’haver-hi retirat el parterre enjardinat que separava la vorera de l’aparcament. Aquesta nova separació es farà amb una tanca de fusta i s’afegiran topalls pels vehicles. La nova vorera s’eixamplarà al final amb un xamfrà abans d’arribar al pas de vianants de l’estació d’autobusos.

Les tasques les estan duent a terme la brigada municipal i els operaris del pla d’ocupació Treball i Formació. Amb aquestes obres, s’està donant continuïtat a “la important actuació de supressió de barreres arquitectòniques que es va fer arran de l’execució del projecte escollit en els primers pressupostos participatius organitzats durant el 2017”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sopa de Cabra tancarà la gira dels 30 anys del “Ben Endins” al Palau Sant Jordi

Sopa de Cabra torna al Palau Sant Jordi trenta anys després de l’edició de Ben Endins, el disc de pop-rock català més venut de la història. L’ocasió bé s’ho val: el grup tanca la gira d’aniversari del disc al Cruïlla Tardor! Ben Endins conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -