28.8 C
Pals
Diumenge, 20 juny 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella millora el camí per arribar a peu a l’estació d’autobusos

Les obres s'estan duent a terme entre el passeig de Catalunya i l'estació d'autobusos i tenen un cost de 75.000 euros

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat en marxa les obres per millorar la connectivitat per als vianants entre el passeig de Catalunya i l’estació d’autobusos. Aquesta actuació respon al pla municipal de supressió de barreres arquitectòniques i compta amb un pressupost de 75 mil euros.

Per tal de facilitar la circulació dels veïns i veïnes per accedir a l’estació d’autobusos del municipi, s’està ampliant la vorera del pàrquing públic de la carretera de l’Estartit entre 70 i 80 centímetres, després d’haver-hi retirat el parterre enjardinat que separava la vorera de l’aparcament. Aquesta nova separació es farà amb una tanca de fusta i s’afegiran topalls pels vehicles. La nova vorera s’eixamplarà al final amb un xamfrà abans d’arribar al pas de vianants de l’estació d’autobusos.

Les tasques les estan duent a terme la brigada municipal i els operaris del pla d’ocupació Treball i Formació. Amb aquestes obres, s’està donant continuïtat a “la important actuació de supressió de barreres arquitectòniques que es va fer arran de l’execució del projecte escollit en els primers pressupostos participatius organitzats durant el 2017”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Begur ha executat el 40% de les franges de protecció contra incendis

El projecte d’execució de les franges de protecció perimetral i la neteja de les zones verdes interiors de Begur s’està duent a terme des de finals de 2020
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -