10 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

L’Ajuntament expedientarà l’empresa concessionària de la platja de Sant Pol

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols obrirà un expedient a l’empresa que té la concessió del servei de gandules i para-sols a la platja de Sant Pol. El ple municipal ha aprovat aquest dimecres per unanimitat una moció de Guíxols des del Carrer que insta la junta de govern local a iniciar l’expedient. Durant la sessió, però, el govern ha explicat que ja ha començat a redactar-lo. L’empresa Ensesa Comunitat de Béns acumula un llarg historial d’irregularitats en el servei a la Platja de Sant Pol. L’estiu passat ja va tenir diversos enfrontaments amb el consistori i els episodis conflictius s’han repetit enguany.

Entre altres irregularitats, el concessionari del servei sobrepassa l’espai de 160 metres quadrats establert pel pla d’usos i autoritzat per Costes de l’Estat; no respecta el mínim de 6 metres d’amplada des de la ribera del mar; i no deixa passos lliures perpendiculars al mar amb una amplada mínima de tres metres en la prolongació de cada accés públic. A més, utilitza material d’usuaris privats que treu de les casetes de vestidors. Amb aquests estris reserva l’espai durant més de dues hores, que és el temps màxim permès sense que s’utilitzin. Pel regidor de Guíxols des del Carrer, Jordi Lloveras, a l’oposició, l’actitud de l’empresa és un desafiament al municipi:

El govern municipal ja està elaborant l’expedient, que tindrà enllestit en els propers dies. L’alcalde, Carles Motas, es mostra convençut que acabarà amb una sanció:

La moció presentada per Guíxols des del Carrer s’ha aprovat per unanimitat, un cop el grup opositor ha acceptat retirar del text la referència a una falta greu. El govern entén que el mateix expedient serà el que determinarà el tipus de falta que s’atribueix finalment a l’empresa concessionària.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies