Caixa d'eines de Ràdio Capital, per al petit comerç de l'Empordà

Un conjunt de recursos, campanyes i serveis, que Ràdio Capital posa a disposició del petit comerç, de forma gratuïta

Publicitat

T'oferim una campanya de publicitat de 150 falques a la nostra emissora, sense cap cost

Comunicació

Explica'ns com és el teu negoci amb una nota d'àudio i en farem un reportatge

Formació

Sessions de formació en màrqueting on-line i comerç digital

Recursos

Contactes, formació, informació i telèfons d'interès per ajudar-te en la represa

Publicitat

La proposta inclou la producció professional d'una falca de ràdio de fins a 30" i un total de 150 passis a la nostra programació diaria. Si el comerç té seu a Pals, seran 200 falques, gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament del municipi. Amb la teva inscripció ens has d'enviar informació sobre la teva activitat, producte o servei. Et farem una proposta de text i quan la validis, enregistrarem la falca. El preu normal d'aquesta campanya seria de 350€, però amb el projecte Caixa d'eines de Ràdio Capital, aquesta acció no tindrà cost.

Comunicació

Ningú coneix millor que tu el teu negoci. Per això volem que siguis tu qui expliqui a tota l'audiència del Baix Empordà, què fas, com ho fas, des de quan ho fas, etc... Envia'ns una nota de veu que duri entre 1' i 2', on ens hi puguis explicar en què consisteix la teva activitat. En farem un reportatge i l'emetrem durant la nostra programació.

Formació

De la mà de l'expert en màrqueting digital, Josep Lluis Vidal, t'oferim formació en matèria de màrqueting digital de proximitat. Aprendràs a a utilitzar eines on-line per al teu negoci.

Recursos

A més de les accions que et proposem, al nostre web hi trobaràs contactes, recursos formatius i el suport i les eines que posen les administracions a la teva disposició, perquè no hagis de buscar.

Preguntes freqüents

T'aclarim els dubtes qure tinguis sobre la Caixa d'eines de Ràdio Capital

Ho organitza

client-image

Hi col·labora

client-image

Mitjà adherit

client-image