10.7 C
Pals
Diumenge, 26 Gener 2020

L’angula arriba a l’Empordà en forma de jornades gastronòmiques

Escolta l'entrevista al xef del restaurant Sa Punta, Ivan Beumala, i al pescador d'angula Juli Carbó

El més llegit

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

EN DIRECTE – Inundacions i desbordaments pel temporal Gloria al Baix Empordà

Segueix la cobertura en directe de les conseqüències del temporal Gloria al seu pas pel Baix Empordà, amb el riu Ter i el riu Daró desbordats

Canvis al Parc de Sant Julià de Lòria a Calonge

Es canviaran els jocs infantils actuals i també l'equipament esportiu

VÍDEO: El temporal Glòria es menja la sorra de Calella de Palafrugell

Els passejos marítims de molts municipis estan tancats, pel perill de les fortes onades. Un dels casos és el de Calella de Palafrugell, on l'aigua ha arribat fins les cases i s'ha menjat la sorra

Avui, jornada de neteja del litoral palamosí

Es convoca a tothom qui vulgui a partir de les 16h d'aquesta tarda, a la platja del Castell, per netejar la brossa que ha portat el Gloria
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

Escolta l’entrevista al xef del restaurant Sa Punta, Ivan Beumala, i al pescador d’angula Juli Carbó.

Els restaurants que s’agrupen sota la marca de Quermany Gastronòmic han presentat les V Jornades de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals a Es Portal Hotel Gastronòmic. Les jornades s’inicien aquest dimecres 4 de desembre i s’allargaran fins el proper 22 de desembre.

Els quatre restaurants que hi participen (Sol Blanc, Vicus, Sa Punta i Es Portal) aposten per noves elaboracions aprofitant producte de proximitat i de temporada. Entre els plats que es podran degustar hi ha amanida amb angules, arròs amb angules, angules amb trompetes de la mort o angules amb cap-i-pota, fins a 16 elaboracions diferents.

A la presentació hi han intervingut els xefs dels restaurants Sa Punta, Ivan Beumala; Sol Blanc, Jordi Ribas; Vicus, Damià Rafecas i d’Es Portal Hotel Gastronòmic, Joan Carles Sánchez. També ho ha fet el pescador d’angula i propietari d’Angula del Ter, Juli Carbó.

Són les primeres jornades de l’angula que se celebren sota el segell de Quermany Gastronòmic i són les segones jornades que se celebren aquest 2019, atès que l’anterior edició es va fer a principis d’any, coincidint amb el tram final de la temporada.

Aquest dimarts, a la presentació, s’han pogut degustar dues elaboracions que figuraran en els plats suggerits. Les angules a la bilbaïna, com tradicionalment més es preparen, però també unes Angules sobre cap i pota. A la presentació s’han pogut degustar també vins de Mas Geli i caves de Gleva Estates, que col·laboren amb les jornades gastronòmiques.

Últimes notícies

El baix-empordanès Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació

L'actor de Verges Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació i el dedica a totes les antifeixistes del món.

Primera Llista – 25 gener 2020

Escolta les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.

L’aigua de la Bisbal ja torna a ser potable

No hi ha cap mena de contaminació microbiològica: els resultats d’avui són inferiors a 1 NTU

Ràdio Capital lidera la cobertura informativa del pas del temporal Glòria al Baix Empordà

La tasca informativa de Ràdio Capital en la cobertura del pas del Glòria pel Baix Empordà ha comptat amb el favor de l'audiència de tots els nostres canals, superant així tots els rècords assolits anteriorment.

Los Secretos i Coque Malla se sumen al Festival de la Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada presenta el concert de Los Secretos & Coque Malla. Entrades ja a la venda.

Més notícies