20.1 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

L’empresa Aervio Solutions de Torroella de Montgrí opta a un premi d’emprenedoria

Es tracta dels premis "Emprenedor XXI", un dels millors dotats econòmicament d'Espanya i Portugal, impulsat per CaixaBank i el Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat espanyol.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’empresa Aervio Solutions de Torroella de Montgrí opta a un premi d’emprenedoria. Es tracta dels premis “Emprenedor XXI”, un dels millors dotats econòmicament d’Espanya i Portugal, impulsat per CaixaBank i el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat espanyol. Una altra empresa gironina, la MJN Neuroserveis de Blanes, també és candidata als premis.

L’entrega dels Premis “Emprenedor XXI” se celebrarà a Barcelona el proper 21 de març. En aquesta fase, s’atorgaran cinc premis en l’àmbit ibèric a les empreses amb més potencial de creixement en els sectors de Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentari. Els guardonats de cada categoria aconseguiran 25.000 euros i l’accés a un programa internacional de creixement organitzat amb la Singularity University i l’escola de negocis ESADE.

Els premis estan impulsats per CaixaBank i coatorgats pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, arriben aquest any a la seva onzena edició.

Aervio Solutions, l’empresa de Torroella de Montgrí, és una plataforma online per a la gestió integral dels viatges corporatius que redueix els costos dels viatges de les empreses gràcies a l’aplicació de la intel·ligència digital, agilitzant tots els processos de coordinació, organització i reserva dels serveis necessaris per als desplaçaments dels seus professionals.

L’empresa de Blanes, MJN Neuroserveis, es dedica al disseny, fabricació i comercialització de dispositius mèdics amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. El primer dispositiu que està desenvolupant és un wearable en forma d’auricular per mesurar el risc de crisi d’epilèpsia i fer un registre d’aquestes de manera contínua.

En total, la convocatòria de 2017 distribuirà prop de 490.000 euros en premis, fet que converteix als Premis “Emprenedor XXI” en una de las convocatòries per a emprenedors amb més dotació econòmica a Espanya i Portugal. Els premis s’adrecen a negocis altament innovadors amb menys de tres anys d’activitat i es caracteritzen per una alta participació d’empreses procedents de tot el territori.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -