21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Les discoteques del Baix Empordà, molt limitades per les mesures covid aquest estiu

La Generalitat va decidir el passat mes de juliol tancar totes les activitats a partir de les 00.30 h. Això, juntament amb el retorn del toc de queda i les distàncies de seguretat, redueix molt l'activitat de discoteques, bars i altres locals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: @beoutdisco via Instagram

L’augment de casos de covid-19 durant la cinquena onada han fet que aquest estiu estigui encara molt marcat per mesures i protocols contra el virus. Això ha repercutit directament sobre un dels sectors més afectats per la pandèmia: l’oci nocturn. El passat mes de juliol, i amb l’objectiu de frenar la transmissió del virus, la Generalitat va decidir tancar totes les activitats a partir de les 00.30 h. Això, juntament amb el retorn del toc de queda, limita molt l’activitat de discoteques, bars i altres locals.

És el cas del local Les Teules, de Pals. Abans de la covid, Les Teules era una discoteca. Ara, però, els propietaris s’han vist obligats a canviar radicalment de plans i convertir-ho en un restaurant i bar de copes. El seu responsable, Joan Sánchez, explica la limitació horària a les 00.30 h fa impossible mantenir-se com a discoteca.

El BEOUT és una discoteca molt gran situada en una nau industrial de Platja d’Aro. Actualment, només poden obrir la terrassa i la gent ha d’estar asseguda tota l’estona. En aquest sentit i tenint en compte també la limitació de l’horari, el propietari del local, Jordi Meléndez, apunta que estan “actuant com un bar petit però pagant com una discoteca gran”. Un model que lògicament no és viable a llarg termini.

Meléndez demana que les administracions confïn més en les discoteques. Assegura que els locals “inverteixen en la protecció del client” i que són una opció més segura que les botellades a les platges o altres.

“La gent sortirà igual i farà ‘botellons’ al carrer, almenys nosaltres ens assegurem que sigui segur”. 

https://www.instagram.com/p/CR_fIftsO-K/

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -