Com ja va sent tradició, les colles, comparses i grups d’animació van celebrar aquest dissabte a l’espai de la Bòbila un sopar de presentació de la 57a edició del Carroussel Costa Brava. Més de 250 persones van poder gaudir de l’explicació de com transcorrerà enguany. La data és el diumenge 9 de juny. Tot plegat es va produir en el marc de l’inici de les Festes de Primavera.

Durant l’acte, també es va donar a conèixer el cartell que anuncia aquesta festa, que aquest any compta amb la participació dels fotògrafs Enric i Pau Bruguera. D’altra banda, van defensar la marca de “Carnaval dels Carnavals” i van fer un repàs per la història dels més de 50 anys de rua palafrugellenca.

Set colles locals portaran moltes novetats en l’edició d’enguany. Es tracta d’EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Imaginació, Els Trompats, Confetti i Dàlmates. En el cas de les comparses, hi haurà The Queens i Les Imparables. Finalment, pel que fa als grups d’animació, hi seran presents La Tustarrada i Les Cheerleaders.

Està previst que se segueixi el recorregut tradicional pels carrers de la vila.