17.5 C
Pals
Dijous, 28 setembre 2023
- Publicitat -

Les instal·lacions esportives de Palafrugell disposen d’un “busca” electrònic

Es tracta d'un aparell electrònic que connectarà el Pavelló de Patinatge i l'Estadi Municipal amb la voluntat de facilitar l'accés als visitants i membres dels clubs esportius

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un “busca” electrònic connectarà les instal·lacions de l’Estadi Municipal de Palafrugell i del Pavelló de Patinatge amb la voluntat de donar atenció immediata a usuaris i membres dels clubs esportius quan vulguin accedir als recintes.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat la instal·lació d’aquesta eina d’última tecnologia. El regidor, Pau Lladó, ha assegurat que “aquesta és una mesura pilot que vol facilitar la comunicació entre l’usuari i l’Àrea d’Esports, amb l’objectiu d’agilitzar qualsevol tràmit o assumpte que requereixi la necessitat de l’usuari”. També ha afegit que “amb els tècnics de l’Àrea d’Esports hem estat estudiant des de fa molts mesos les necessitats dels usuaris i estem convençuts que amb aquesta mesura es podran millorar molts aspectes que afecten el dia a dia d’aquestes dues instal·lacions”.

El “busca” electrònic té un abast de 400 metres i s’activa al prémer el rellotge. El personal de consergeria rep l’avís i es dirigeixràpidament a la base del busca, localitzat a la consergeria de l’Estadi, amb l’objectiu d’atendre el requeriment el més aviat possible.

Durant els propers dies, el consistori preveu fer una altra instal·lació al Pavelló Poliesportiu -edifici de dues plantes-, i que connectarà els recintes propis del Pavelló i de la pista annexa.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps assolellat i ambient diürn calorós

Sense novetats a la previsió un dia més continua l'estabilitat meteorològica amb predomini del temps assolellat, matí fresc i ambient càlid o calorós durant el dia.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -