30 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Les obres a l’antic Museu del Suro de Palafrugell acabaran aquest any

S’ha obert una nova convocatòria de licitació pública i confien que d’aquí al mes de juny es trobi una nova empresa

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell ha assegurat que les obres de l’antic Museu del Suro, iniciades el 2018, s’acabaran aquest any. Cal recalcar que aquest espai s’utilitzarà per dependències municipals i que servirà també per a l’Aula de Teatre.

Fins ara qui era encarregat de les obres era COMSA, però davant de la lentitud en realitzar-les així com unes despeses exagerades, l’Ajuntament ha decidit acabar el contracte amb ells. Lluís Ros va explicar a Ràdio Palafrugell els entrebancs de les obres.

Així, van obrir una nova convocatòria de licitació pública i Ros va comentar les dificultats del projecte. Tot i així, confia que d’aquí al mes de juny es trobi una nova empresa per portar el projecte.

De fet, no queda molt per fer, principalment es tracta de la pintura i la fusteria interior i algun retoc en la part exterior.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Wolf Alice actuaran a Barcelona el 6 de març del 2022

Wolf Alice anuncia una gira europea que passarà per la Sala Apolo de Barcelona el 6 de març del 2022, en el seu retorn als escenaris des del 2018. La gira començarà el gener al Regne Unit, on aquesta mateixa setmana han aconseguit la primera posició dels discs més venuts amb “Blue Weekend”, el disc…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -