15.1 C
Pals
Dimarts, 21 març 2023
- Publicitat -

Les platges de Torroella i l’Estartit es preparen per Setmana Santa

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella Montgrí està realitzant els últims preparatius per inaugurar la temporada de platja 2022. La neteja més important s’està duent a terme a la platja Gran de l’Estartit, on la brigada municipal està incorporant els primers metres de passarel·la de fusta així com noves dutxes.

Cala Montgó i la resta de platges de Torroella i l’Estartit també estan vivint la posada a punt per a l’arribada de banyistes. El paisatge, però, haurà canviat pels que visitin la platja Gran des de l’avinguda de Grècia després de l’enderroc de l’antiga guingueta Beach Party.

Del dijous 14 d’abril i fins al dilluns 18 hi haurà servei de vigilància i socorrisme amb motiu de l’afluència que es preveu per Setmana Santa. Des del 22 d’aquest mes, hi haurà servei només els caps de setmana. A partir de la segona quinzena de juny, aquest servei ja serà diari.

Marc Calvet, regidor de Gestió Costanera, ha comentat que aquest any s’establirà un nou protocol d’actuació, d’acord amb el Parc Natural, amb l’objectiu de reduir la neteja amb maquinària i incrementar les accions més selectives. Amb això, diu, volen ser més respectuosos amb el sistema natural que forma la platja i, alhora, millorar la fixació de la sorra reduint l’elevació d’aquesta en episodis de ventades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí posa el nom de dona a diversos carrers del municipi

Aquest projecte neix de la la voluntat popular sorgida del procés participatiu 'Amb Nom de Dona'
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -